Fjernvarme i Kolding, Billund & Vejen

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er en populær opvarmningsmetode, der både bruges af mange private og erhvervskunder. Fjernvarme er i grove træk varmt vand, der opvarmes lokalt på et fjernvarmeværk, hvorfra det gennem fjernvarmenetværkets varmeisolerede rør ledes ud til boligområder. Her bruges vandet til opvarmning af boligen ved gulvvarme og varmt vand i radiatorerne. Ligeledes giver det varmt vand til vandhaner og bad. Når vandet har afgivet varmen, løber det tilbage til varmeværket igen, hvor det på ny bliver opvarmet.

 

Hvorfor vælge fjernvarme?

Fjernvarme er en miljørigtig og attraktiv økonomisk varmeløsning. I Danmark er det enormt populært, og faktisk er det op til 2 ud af 3 husstande, der bruger fjernvarme som deres primære opvarmningsløsning. Når først fjernvarmeanlægget er installeret og i gang, har det en lang levetid på op til 30 år. Det betyder også, at fjernvarmeanlæg giver en særdeles god økonomi – særligt i længden.

Dertil kommer en række andre fordele, blandt andet det at fjernvarme giver en enormt billig og stabil varme. Et fjernvarmeanlæg består af utroligt få komponenter og kører stort set automatisk. Det vil sige, at anlægget kræver minimalt vedligehold, hvilket gør det enormt nemt for dig som forbruger. Der er desuden heller ingen krav om årlige serviceeftersyn.

 

Lad os fortælle mere om fjernvarme

Lyder fjernvarme som noget for dig? Tøv ikke med at kontakte os!

Vi har vores base i Vorbasse nær Kolding, Billund og Vejen, hvorfor vi nemt kan servicere det meste af trekantsområdet. Vi har et samarbejde med de lokale fjernvarmeværker i forbindelse med nye installationer samt udskiftninger.

Vi er altid klar på at tage en snak om dit forestående projekt, og vi tilbyder kyndig vejledning i forbindelse med valget af opvarmningsløsning. Sammen finder vi ud af, om fjernvarme er den rette løsning for dig, og vi hjælper dig gerne hele vejen til et fuldt funktionelt fjernvarmeanlæg. Tøv derfor aldrig med at kontakte os på telefon: 75 33 34 33.