Jordvarme i Vorbasse, Billund, Vejen og Kolding

Hvad er jordvarme?

Jordvarme er en effektiv og miljørigtig metode til opvarmning af huset. Jordvarmen installeres ved, at der graves slanger ned i haven – dog påvirker jordvarmeløsningen hverken planter eller dyreliv.

Mange private boligejere nyder godt af at have jordvarme, da det giver en stabil varme, og da man ikke behøver nogle synlige dele udenfor, og hele installationen derved er skjult under jorden. Netop sidstnævnte er ofte noget, der tiltrækker folk.

 

Hvordan virker jordvarme?

En nem måde at forstå jordvarme på er ved at se det som et omvendt køleskab. Ved et jordvarmeanlæg opnås varmen ved, at solens stråler varmer jorden op, og herved varmen i de slanger, der er gravet ned i haven. Det vil sige, at man primært får energien fra solens stråler og udvinder derved jordens evne til at holde på varmen.

Når man skal have installeret et jordvarmeanlæg, er det først og fremmest vigtigt, at man får beregnet slangelængden korrekt, så anlægget fungerer mest optimalt. Derfor er det vigtigt at få slangerne og anlægget dimensioneret af en fagmand. Ved jordvarmeanlæg er det ligeledes lovpligtigt at få foretaget årlige serviceeftersyn, så man er sikret, at anlægget altid fungerer, som det skal.

 

Hør mere om dine muligheder for jordvarme

Lyder jordvarme som en opvarmningsløsning lige for dig? Tøv ikke med at kontakte os på telefon: 75 33 34 33! Vi står gerne for alt i forbindelse med installation af dit jordvarmeanlæg – fra beregning og prisgivning til opgravning og installation samt efterfølgende årlige serviceeftersyn.

Med base i Vorbasse nær Kolding, Billund og Vejen, er vi i stand til at servicere det meste af trekantsområdet. Vi er altid klar på at tage en snak om netop dit projekt, og vi deler hellere end gerne ud af vores ekspertise. På den måde når vi sammen frem til den helt rigtige løsning for dig.

 

Tryk på billederne for at se flere billeder og blive inspireret...