Udskiftning af gasfyr i Kolding, Billund & Vejen

Udskiftning af gasfyr

Hvis du har en gaskedel eller naturgasanlæg, der har mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning at udskifte det til et nyt. En udskiftning kan både give en mere miljørigtig løsning, og kan samtidig være med til at nedsætte dit varmeforbrug væsentligt – det er dermed en investering, der hurtigt tjener sig selv hjem igen.

Finder den rette løsning

Hvis du har et gasfyr og er usikker på, om det kan svare sig at skifte, tilbyder vi altid en grundig vejledning omkring den rette løsning. Vi kommer ud og foretager en gennemgang af din varmeøkonomi og effektivitet og fremlægger forskellige løsningsforslag, så du kan få et overblik over, hvad der kan betale sig. Vores veluddannede medarbejdere er altid klar med råd og sparring, så du kan træffe det rette valg. 

 

Naturgasanlæg

Egkris Smedie & VVS har ikke kun stor erfaring med gaskedler, men også med naturgasanlæg. Naturgas er den reneste af de fossile brændstoffer og kan dermed ofte forbedre husets CO2-udledning markant. Hvis der skal skiftes til et naturgasanlæg, er der mange muligheder. Om det f.eks. skal være et kondenserende naturgasfyr eller ét, der kan kombineres af solvarme, kan afgøres af mange faktorer. Også her er vores dygtige fagprofessionelle klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg.

Ring i dag

For at høre mere om, hvad du kan få ud af at skifte gasfyr og om vores naturgasløsninger, kan du altid kontakte os. Vi kører fra området omkring Billund, Kolding og Vejen, og leverer VVS- og varmeløsninger til hele Midtjylland og Syddanmark. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og give et uforpligtende tilbud, så ring i dag på 75 33 34 33.

Du kan også læse om pillefyr her, som er et alternativ til olie og naturgasfyr.