Varmepumpe i Vorbasse, Billund, Vejen og Kolding

Jordvarme eller luft/vand varmepumpe

Et jordvarmeanlæg eller luft/vand anlæg er en rigtig god løsning, hvis du vil gøre dit energiforbrug mindre og have en holdbar løsning. Et jordvarmeanlæg tager den termiske energi fra jorden, mens et luft/vand anlæg tager den termiske energi fra luften. Hvad man skal vælge, afhænger af både plads og boligens allerede eksisterende varmesystem.

Professionel rådgivning

Når du overvejer en varmepumpe, kommer vi altid ud og besigtiger boligen, inden vi afgiver et tilbud. Både for at vurdere, om jordvarme eller et luft/vand anlæg er den bedste løsning, men også fordi, det er utrolig vigtigt at sikre, at radiatorer er af korrekt størrelse, samt at huset har den nødvendige isolering. Hvis isoleringen er optimal, kan man nemlig forbedre husets driftsøkonomi væsentligt og dermed få endnu mere ud af sin investering.

Se anlægseksempler nedenfor.

 

Spar på varmeregningen

Ud over at være en miljøvenlig løsning, hjælper en varmepumpe også med at nedsætte varmeregningen. Samtidig er der mange forskellige tilskud at hente, hvis man vil installere en varmepumpe. Ud over at ordne hele installeringen af varmepumpen – både udgravninger til jordslanger og montering af anlægget – kan vi også rådgive dig om, hvordan du bedst søger tilskuddene.

Hos Egkris Smedie & VVS forhandler vi kun kvalitetsprodukter fra certificerede forhandlere, så du er sikker på at få en varmepumpe af højeste kvalitet.

Kontakt os i dag

Med kontor i Vorbasse nær Billund, Vejen og Kolding, har vi den ideelle beliggenhed til at servicere hele Midtjylland og Syddanmark. Vi er altid klar til at vurdere den rette løsning til lige præcis din bolig, så tøv ikke med at kontakte os i dag på 75 33 34 33 for en snak og et uforpligtende tilbud på din nye varmeløsning. 

Husk at vi også tilbyder installation af både pillefyr, gasfyr og fjernvarme.

 

Tryk på billederne for at se flere billeder og blive inspireret...